Cine esti defapt ?

cine esti defalpt in afara facebook-ului

De cand cu aparitia si cunoasterea mai in asamplu a retelelor de socializare, multi tind sa-si ascunda indentitatea, sau cel putin sa si-o „modeleze” prin afisari de poze, imagini sau texte, care le fac niste persoane perfecte, de gaska, sau very cool people.

Facebook, o retea foarte cunoscuta, ce a luat fata multor retele, exceptie facand , cei care inca nu au renuntat la reteaua lor, afiseaza tot mai mult, poze cu fete glamour, baieti cool, si poze din club sau tari straine.  Nu am observat nici o poza facuta dimineata, nemachiata, cu cearcane si foarte obosita.  Te dai mare „party-man”, te „lauzi” ca ai fost in bamboo si ai spart o gramada de bani, la masa ta rezervata.  Postezi niste poze cu gagici, pe care nici nu le  stii cum le cheama si dai un text „cu cine am fost aseara” .  Dand impresia ca ai fost si tu pe acoolo, da.. ai fost pe acolo, dar fara nici o legatura cu acel grup. Cine esti defapt ? . Nu ai cum sa nu fi observat poza de sus. Esti o persoana obijnuita, nu incerca mai mult. Sunt doua sensuri, urci sau cobori. De urcat mai greu, o sa cobori tot mai jos, nu-ti mai face si reclama cat esti de patetic/a.

Crezi ca glumele tale sunt amuzante, poze cu tine gol/goala sunt atat de cautate si very sexy. Alege-ti foarte bine galeria de poze, pentru ca noua aplicatie fb, bagata fortat, iti afiseaza toata activitatea ta pana in prezent, toate pozele afisate, jalnice sau super, vor fi acolo.Vor vedea texte triste pe cand iti luai flit, poze din club, beat pla. Toate vor fi acolo. Iti urez succes.Vei avea nevoie.

Reclame

Un răspuns

  1. […] esti defapt ? « bloo my mind bloomymind.wordpress.com : Citeste mai departe( in urma cu cateva secunde ) 0 |  bloo |  […]

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: