Voi astia de la cosmote !

Stiti mesajele care ma bruiau acum cateva saptamani, acum imi dau de cap sa descifrez ce alte optiuni mai rezonabile au mai ramas. Obijnuit sa se activeze automat, imi da „eroare” si trebuie sa fac cu manuta mea toate „setarile” activarii optiunii. Era una cu 3 e, cu 30,500,500, care pentru batranul meu, era bestiala.

Acum cu noile reglementari de asa natura sa ne futa in gura, a trebuit sa caut alta. Oferte sunt, credit este si de ala destul, deci activez una cu 5e la 2000 min. Sa tot vorbesti pana o sa se umfle bateria. In mesaj scria sa intri pe siyte sa vezi detalile. Pe site intri si iti arunca in fata un sondaj cu pararerea ta fata de noul design al site-ului. Ai optiunea sa o refuzi. Lucru facut din prima secunda. Toata nebunia este, ca si eu va trebui sa activez o optiune, in caz ca nu se va activa singura. Credit este, dar  m-am obijnuit cu cea pe care o am acum. De ce sa platesc pentru ceva ce nu folosesc.

Reclame

2 răspunsuri

  1. Cosmote sucks:| mie niciodata nu mi-au reactivat extraoptiunea automat. Si luna asta am vrut sa iau alta. Nu am incarcat, am asteptat o zi ca sa nu se activeze automat si cand butonam sa activez, primesc mesaj : extraoptiunea s-a reactivat automat:| imi venea sa arunc telefonu x(

  2. Azi mi-au trimis doua mesaje cum ca peste 4 zile se va reactiva oferta automat sii trebuie sa am creditul necesar in momentul activiarii. Am creditul, astept ziua cand se va intampla. Eu chiar vreau sa-mi ramana aceasi optiune.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: